Tècnic de Comptabilitat - La Massana

2 Wochen Veröffe ...
Andere
La Massana
Private Company

Beschreibung

El teu món és la comptabilitat? Sempre has volgut treballar en una empresa que operi a nivell internacional i et doni la possibilitat d'aprendre normatives comptables i fiscals d'altres països? Ets una persona dinàmica a la que li agrada col·laborar amb diferents professionals d'altres cultures? Tens curiositat per conèixer un sector d'activitat vinculat a l'esport? Ets una persona metòdica i organitzada i a l'hora t'agrada treballar en un entorn jove, dinàmic i flexible?
Si creus que és el moment de buscar nous reptes professionals continua llegint.
Busquem un comptable dinàmic, resolutiu, flexible i proactiu que es vulgui incorporar al departament financer i comptable d'aquesta empresa.
Les tasques que haurà de realitzar són les següents:
-Responsabilitzar-se de tot el procés comptable i administratiu de les delegacions internacionals de la companyia que se t'adjudiquin.
-Interlocució amb les delgacions internacionals.
-Confecció d’impostos nacionals (IGI, IRPF, IS ...) i internacionals.
-Suport a la resta de companys del departament en la realització de gestions i altres tasques administratives.
Creiem que és una molt bona oportunitat per aplicar els teus coneixements i experiència i a la vegada aprendre noves normatives comptables i fiscals internacionals que et poden aportar un important creixement professional.

Requisites

Valorarem positivament que tinguis formació professional FPII especialització en comptabilitat, que dominis la liquidació d'impostos i que sobretot parlis el francès i/o l'anglès com parles el català i el castellà, ja que al ser una empresa internacional, els utilitzaràs a diari.
Si ets un professional que treballes en una gestoria o empresa d'assessorament comptable, tindràs una experiència i visió comptable clau per a nosaltres. Si actualment treballes com a comptable a una gran empresa també seràs un perfil molt ben valorat.
Caldrà que tinguis més de 2 anys d'experiència professional i si domines el programa comptable SAGE, serà molt més ràpida la teva adaptació a l'empresa.

El canvi està a un clic, inscriu-te, et volem conèixer.

Offer Details

Berufsfeld: Finanzwesen

Das einstellende Unternehmen zieht es vor anonym zu bleiben und seinen Namen nur ausgewählten Bewerbern mitzuteilen.

Sich mit einem Lebenslauf bewerben

Sie müssen sich auf SNTalent registrieren bevor Sie sich mit Ihrem Lebenslauf bewerben können für dieses Bewerbungsverfahren.
Wenn Sie sich schon registriert haben, müssen Sie sich zuerst einloggen. Sobald Sie registriert sind, können Sie sich mit Ihrem Lebenslauf für dieses und andere Bewerbungsverfahren bewerben.

Do you like this job?

Share it!