Tècnic Jurídic Mercantil - Andorra la Vella

2 Wochen Veröffe ...
Dienstleistungen
Andorra la Vella
Private Company

Beschreibung

Ets un advocat/da amb 2 anys o més d'experiència en l'àrea mercantil? Ets un/a professional metòdic i rigurós al que li agrada la feina ben feta? Estàs habituat/da a la redacció contractual, actes, certificacions, gestió i coordinació del que suposa l'assessorament mercantil?
Hi ha un despatx legal al Principat d'Andorra composat per un equip jove i dinàmic que t'està buscant, per a que et converteixis en el suport dels socis en tot el referent a matèria mercantil. La teva responsabilitat estarà centrada en el disseny i redacció de contractes d'operacions mercantils diverses, revisions contractuals, gestió de firmes, entre altres, per tant com pots veure, és una feina centrada en la tasca jurídica i no en l'assistència al client.
A més del teu coneixement tècnic jurídic és molt necessari que dominis l'anglès ja que molta documentació mercantil serà en aquest idioma. Ja donem per fet el teu domini tant del català com del castellà.

Requisites

Una formació específica en l'àrea mercantil, com un postgrau i/o un màster serà molt ben valorada a més del teu Grau en Dret.
La teva formació ens ajuda a saber el teu coneixement, ara bé, la teva experiència ens ajudarà a visualitzar el teu domini tècnic, com l'apliques, com cerques solucions, la teva habilitat de redacció, revisió i de gestió. Tot i així, per nosaltres el més important seran les teves habilitats, ja que serà clau la teva proactivitat, capacitat de priorització i resolució, la capacitat d'anticipació, planificació i sobretot convertir-te en una peça clau de l'equip.
Si busques una feina en la que prefereixies mostrar més el teu domini tècnic que la visió comercial, aquesta pot ser la teva oportunitat, arribant a convertir-te en un expert/a en legal mercantil, civil i puntualment processal.

Offer Details

Berufsfeld: Legal

Das einstellende Unternehmen zieht es vor anonym zu bleiben und seinen Namen nur ausgewählten Bewerbern mitzuteilen.

Sich mit einem Lebenslauf bewerben

Sie müssen sich auf SNTalent registrieren bevor Sie sich mit Ihrem Lebenslauf bewerben können für dieses Bewerbungsverfahren.
Wenn Sie sich schon registriert haben, müssen Sie sich zuerst einloggen. Sobald Sie registriert sind, können Sie sich mit Ihrem Lebenslauf für dieses und andere Bewerbungsverfahren bewerben.

Do you like this job?

Share it!