00490 - Tècnic/a de compres amb certificat Discapacitat - Cerdanyola del Vallès

1 Woche Veröffen ...
Wirtschaftsprüfung
Cerdanyola del V ...
Private Company

Beschreibung

Establir la política de compres de l'organització en coordinació amb l'àrea tècnica, operativa i financera, tot això en termes de qualitat, quantitat i cost. Figura transversal, gestionant les compres de l'organització. Funcions: - Responsable de la relació global amb proveïdors: Selecció i avaluació de proveïdors, negociació, contractació, anàlisi de preus ... - Planificació i execució de les peticions de compres. - Seguiment de comandes. - Control de recepció dels productes i control de la qualitat d'aquests. - Resolució de possibles incidències. - Elaboració d'informes de compres i compliment d'objectius. - Atenció i recepció clients. - Participar en procés de proveïment, behchmarking, negociacions, anàlisi d'ofertes
-Tipus de relació professional: Contracte
-Tipologia de contracte: Indefinit
-Núm. Hores setmanals: 40
-Horari: Dilluns a Divendres de 8:30 a 17:30h
-Retribució brut anual: 20.000 - 28.000

Requisites

-Categoria professional: Comandaments intermedis
-Formació reglada requerida: n. Grau (Bolonia) - n. Grau (Bolonia), n. Grau (Bolonia) - n. Grau (Bolonia)
-Temps d'experiència: 1-3
-Coneixements informàtics: ofimàtica
-Altres requeriments específics: Enginyeria, ADE o similar Imprescindible experiència prèvia en compres. Certificat de Discapacitat superior 33%. Mobilitat per Barcelonès i Vallès.
-Competències personals més desenvolupades: Treball en equip i Cooperació, Negociació, Aprenentatge i utilització de coneixements, Orientació al Client, Compromís amb l'Organització, Planificació i organització, Orientació a l'assoliment, Comunicació, Preocupació per l'ordre i la qualitat, Orientació Estratègica

Offer Details

Berufsfeld: Kauf

Das einstellende Unternehmen zieht es vor anonym zu bleiben und seinen Namen nur ausgewählten Bewerbern mitzuteilen.

Sich mit einem Lebenslauf bewerben

Sie müssen sich auf SNTalent registrieren bevor Sie sich mit Ihrem Lebenslauf bewerben können für dieses Bewerbungsverfahren.
Wenn Sie sich schon registriert haben, müssen Sie sich zuerst einloggen. Sobald Sie registriert sind, können Sie sich mit Ihrem Lebenslauf für dieses und andere Bewerbungsverfahren bewerben.

Do you like this job?

Share it!