Responsable de l'Àrea de Gestió - Andorra la Vella

37 weeks published
Services
Andorra la Vella
Private Company

Description

Tens ganes de fer un canvi? Estem cercant el Responsable de l'Àrea de Gestió d'una empresa d'assessorament. Aquest responsable ha de ser un professional que vulgui gestionar i solucionar les demandes i necessitats que els clients puguin plantejar, com per exemple; constitució d'empreses, obertures de comerç, modificacions estatutàries, tràmits amb admininstracions i organismes públics, entre altres.

A més el professional que cerquem serà el responsable de preparar informes i presentacions per a clients, per tant és molt important que es tinguin habilitats de comunicació i d'empatia.

Ets un bon tècnic de gestió i vols més responsabilitats? T'agrada el tracte amb els clients? T'avorreix la monotonia? Si et consideres una persona dinàmica i resolutiva continua llegint, t'estem buscant a tu.

Requisites

És necessari que tinguis formació Administrativa FPII o similar, domini del català i del castellà, coneixements del paquet Office a nivell d'usuari.
Si tens experiència de més de 4 anys com a tècnic de gestió o bé d'almenys 1 a 2 anys en una posició similar seràs el nostre candidat.
Si tens un bon nivell d'anglès es valorarà molt positivament.
No ho dubtis, si ets una persona organitzada, resolutiva, dinàmica i discreta a la que li agrada tractar amb el client, inscriu-te, et volem conèixer!!!

Offer Details

Discipline: Management

The hiring company prefers to keep their name private and it will only be notified to selected applicants.

This hiring process is closed

This hiring process is closed and is not accepting new CVs

Refer a friend