Tècnic de Comptabilitat - La Massana

2 semanas publicado
Outros
La Massana
Empresa privada

Descrição

El teu món és la comptabilitat? Sempre has volgut treballar en una empresa que operi a nivell internacional i et doni la possibilitat d'aprendre normatives comptables i fiscals d'altres països? Ets una persona dinàmica a la que li agrada col·laborar amb diferents professionals d'altres cultures? Tens curiositat per conèixer un sector d'activitat vinculat a l'esport? Ets una persona metòdica i organitzada i a l'hora t'agrada treballar en un entorn jove, dinàmic i flexible?
Si creus que és el moment de buscar nous reptes professionals continua llegint.
Busquem un comptable dinàmic, resolutiu, flexible i proactiu que es vulgui incorporar al departament financer i comptable d'aquesta empresa.
Les tasques que haurà de realitzar són les següents:
-Responsabilitzar-se de tot el procés comptable i administratiu de les delegacions internacionals de la companyia que se t'adjudiquin.
-Interlocució amb les delgacions internacionals.
-Confecció d’impostos nacionals (IGI, IRPF, IS ...) i internacionals.
-Suport a la resta de companys del departament en la realització de gestions i altres tasques administratives.
Creiem que és una molt bona oportunitat per aplicar els teus coneixements i experiència i a la vegada aprendre noves normatives comptables i fiscals internacionals que et poden aportar un important creixement professional.

Requisitos

Valorarem positivament que tinguis formació professional FPII especialització en comptabilitat, que dominis la liquidació d'impostos i que sobretot parlis el francès i/o l'anglès com parles el català i el castellà, ja que al ser una empresa internacional, els utilitzaràs a diari.
Si ets un professional que treballes en una gestoria o empresa d'assessorament comptable, tindràs una experiència i visió comptable clau per a nosaltres. Si actualment treballes com a comptable a una gran empresa també seràs un perfil molt ben valorat.
Caldrà que tinguis més de 2 anys d'experiència professional i si domines el programa comptable SAGE, serà molt més ràpida la teva adaptació a l'empresa.

El canvi està a un clic, inscriu-te, et volem conèixer.

Detalhes da Vaga

Disciplina: Financeiro

A empresa contratante prefere manter seu nome privado. Ele será divulgado apenas a candidatos selecionados.

Candidatar-se com um Currículo

Você deve registrar no SNTalent antes de poder candidatar-se com o seu CV para este processo de contratação.
Se já registrou, deverá entrar primeiro. Assim que registrar, poderá candidatar-se com o seu Currículo para este ou outros processos de contratação.

Você gosta dessa oferta?

Compartilhe!